Korisliigan hännille jumiutunut KTP-Basket otti kauden toisen voittonsa, kun se kaatoi liigan tämän hetken kuumimman joukkueen Helsinki Seagullsin. Voitto irtosi luvuin 75-66. Seagulls tuntuu sopivan vastustajana kotkalaisille, sillä KTP:n ensimmäinen voitto tuli juuri helsinkiläisistä. KTP:n paidassa debytoinut Darren Duncan osoittautui ainakin ensi näkemältä pelimieheksi tehtyään 17 pistettä ja annettuaan seitsemän syöttöä. Kotijoukkueen paras pistemies oli kuitenkin 22 pistettä pussittanut Samuel Haanpää. Voitosta huolimatta KTP:llä on matkaa seuraavaa sijaa pitävään BC Nokiaan neljä pistettä.

Tampereella Pyrintö oli Loimaan Bisonsia etevämpi ja otti voiton lukemin 66-58. Pyrinnön puoliaikajohto 39-21 riitti loppuun saakka, eikä Bisons saanut kurottua eroa umpeen vahvasta kolmannesta neljänneksestä huolimatta. Kotijoukkueen ehdoton ykköstähti oli Ricky Minard 21 pisteellään ja seitsemällä levypallolla. ’

Salossa käytiin tiukka kamppailu, kun Vilpas isännöi Lapuan Korikobria. Tällä kertaa pisteet vei Korikobrat napattuaan voiton luvuin 84-82. Vierailijoiden Lamont Jones oli todella kovalla pelihuumorilla ottelussa liikenteessä. Jones pussitti komeat 31 pistettä, jonka lisäksi hän antoi kolme syöttöä ja nappasi neljä levypalloa. Voitto oli Korikobrille kolmas peräkkäinen, jonka myötä se on juuri Vilppaan edessä sarjataulukossa sijalla seitsemän.