Dallas otti viime yönä jo 22. peräkkäisen kotivoittonsa jännittävien vaiheiden jälkeen. Golden State ei sen sijaan antanut Lakersille armoa.

Dallas ja Sacramento urakoivat peräti kaksi jatkoaikaa, kunnes lopulta Dallas puristi pisteen voittoon. Sacramentolla oli voitonavaimet käsissään, kun johti toisella jatkoajalla seitsemällä pisteellä 1,20 ennen loppua, mutta sen jälkeen Dallas jätti vastustajansa nollille ja puristi voittoon Deron Williamsin buzzer beater -kolmosella. Williams merkkautti ottelussa 25 pistettä. Sacramentolta DeMarcus Cousins heitti 35 pistettä ja Rudy Gay 31.

Klay Thompson oli hurjassa iskussa, kun Golden State voitti ilman Kobe Bryantia pelanneen Lakersin selvästi. Thompson tykitti 36 pistettä, kun Stephen Curry kärsi pienistä jalkavammoista ja huilasi päätösneljänneksen. New York paranteli asemiaan voittamalla vieraissa Atlantan ja Jimmy Butlerin kova vire sai jatkoa, kun Chicago voitti Milwaukeen. Butler upotti ottelussa 32 pistettä ja jakoi siinä sivussa 10 korisyöttöä.

NBA:n viime yön tulokset:
Atlanta-New York 101-107
Chicago-Milwaukee 117-106
Dallas-Sacramento 117-116
Lakers-Golden State 88-109