Kobrille selkeä kotivoitto, Karhu haki pisteet Loimaalta

© Kuva: Juha Tamminen

Korisliigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua. Kobrat otti kotivoiton Pyrinnöstä, Loimaa Bisons taipui puolestaan kotiareenallaan Karhulle.

Kobrien ja Pyrinnön välisen ottelun kaksi avausneljännestä olivat tasaisia. Ensimmäisen erän Kobrat vei 23-17, toisella Pyrintö kiri rinnalle ja ohi vieden toisen kymmenminuuttisen nimiinsä 25-15.

Kolmannessa erässä Kobrat sisuuntui, ja viimeiselle neljännekselle mentiin kotijoukkueen viiden pisteen johdossa. Kun isäntäjoukkue hoiti viimeisen erän lukemin 29-17, varmistui sen selvä voitto Pyrinnöstä lukemin 86-70.

Kobrien voiton takuumies oli Darien Brothers, joka pussitti 25 pistettä ja kahmi kuusi levypalloa. Myös Lamont Jones (16), Damen Bell-Holter (16) ja Dom Morris (15) ylsivät yli kymmeneen pisteeseen. Vierailijoiden paras pistelinko oli Joonas Caven 18 pisteellä ja viidellä levypallolla. Myös 14 pistettä pussitanut Antero Lehto ja 12 pongoa heittänyt Ricky Minard ylsivät yli kymmenen pisteen.

Lauantain toisessa pelissä mentiin päätöserään niin ikään jännittävistä asetelmista. Viimeiselle kymmenminuuttiselle lähdettäessä vierailija Karhu johti peliä 58-47.

Viimeisessä neljänneksessä Karhun johto piti, eikä Bisons saanut kiriä aikaan. Näin ollen vierailija otti pisteet 76-56-voitolla.

Karhun suurin onnistuja oli 20 pistettä heittänyt Timothy Troutman. Myös Bojan Sarcevic (11), Antti Kanervo (10), Juho Lehtoranta (10), ja Lawrance Kinnard (14) heittivät kukin kymmenen pistettä tai enemmän. Biisonien paras pistemies oli Martin Zeno 19 pisteellä. Ike Udanoah ja Paul Hill Jr. tekivät molemmat kymmenen pistettä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.