Stephen Curry heilutteli jälleen tahtipuikkoa, kun Golden State jatkoi murskaavia esityksiään. Clippersin vahva meno sai niin ikään jatkoa viime yönä.

Clippers otti jo kahdeksannen voittonsa peräkkäin, kun se kukisti tällä kertaa Charlotten. Ottelun paras pistemies oli Charlotten Jeremy Lin 26 pisteellä. Chris Paul tilastoi voittajilta 25 pinnaa. Atlantan Al Horford oli kovassa vireessä, kun hän tilastoi 33 pistettä Atlantan voittaessa Chicagon. Jimmy Butler heitti Chicagolle 27 pinnaa. Washington haki pisteet Orlandosta.

Detroit murskasi Brooklynin ja Toronto kukisti Philadelphian. Philadelphialta Ish Smith heitti 28 pistettä. Gordon Hayward johdatti Utahin voittoon Miamista, kun hän nakutteli 34 pistettä eikä Golden State ollut yllätettävissä, kun Curry läväytti taululle 38 pistettä mestarien kaataessa Sacramenton. DeMarcus Cousins vastasi 33 pisteestä Kingsille.

NBA:n viime yön tulokset:
Clippers-Charlotte 97-83
Atlanta-Chicago 120-105
Orlando-Washington 99-105
Detroit-Brooklyn 103-89
Philadelphia-Toronto 108-95
Utah-Miami 98-83
Sacramento-Golden State 116-128