Seagulls täydensi miehitystään hankkimalla joukkueeseensa Travis Relefordin. Hän tulee aluksi pääosin paikkaamaan loukkaantuneen Jason Conleyn jättämää aukkoa, mutta jatko Gullsissa on myös mahdollinen.

Conley on kärsinyt pitkään loukkaantumisesta ja Releford tulee helpottamaan joukkueen tilannetta.

– Jason Conleyn tilanne on ollut meille haastava, koska päätös pelaamisesta on käytännössä tehty joulutauon jälkeen ottelu kerrallaan. Emme halunneet ottaa mitään riskiä alaraajavammasta toipumisen suhteen. Relefordin avulla voimme varmistaa, että Conleyn kuormitus ei kasva liian suureksi, kun hän pian tehnee paluun kentille. Koko joukkue on tehnyt loistoduunia näinä härkäviikkoina ja kantanut vastuun hienosti. Kova kuormitus kuitenkin näkyy ja siinä mielessä olisimme varmasti kaivanneet Relefordia jo hieman aikaisemmin, kommentoi toiminnanjohtaja Sauli Silvonen Seagullsin tiedotteessa.

Päävalmentaja Mikko Larkas on seurannut Relefordia jo jonkin aikaa ja odottaa häneltä vahvaa panosta.

– Releford on pelaaja, jota yritimme saada kokoonpanoomme jo kauden alussa, mutta silloin se ei onnistunut. Kaikki referenssit, joita olemme pelaajasta kuulleet, kertovat kyseessä olevan aito joukkuepelaaja, jonka odotan sopeutuvan nykyisin hyvin yhteen pelaavaan joukkueeseemme, Larkas toteaa toiveikkaana.