Yksi lajinsa kaikkien aikojen parhaista aikoo jättää Rion olympialaiset väliin

© Kuva: Getty Images

Koripallon kaikkien aikojen parhaimpiin pelaajin lukeutuva Los Angeles Lakersin Kobe Bryant on vahvistanut, ettei aio osallistua ensi kesänä Rion olympialaisiin. Täten 37-vuotiaan supertähden ura tulee päättymään, kun Lakersin kausi NBA:ssa aikanaan päättyy.

– On muiden aika näyttää, kuinka monta mestaruutta he pystyvät voittamaan. Minulla oli omat hetkeni. Muut ansaitsevat nyt päästä valokeiloihin ja saavat näyttää faneille lajin tulevaisuuden suunnan, Bryant kertoi Associated Pressille.

Bryantin palkintokaapista löytyy olympiakullat vuosilta 2008 ja 2012.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.