Korisliigassa pelataan keskiviikon ja torstaina aikana yhteensä kolme peliä.

Tiistaina ohjelmassa on kaksi ottelua. Pudotuspelipaikan ja sarjapaikan rajalla tasapainoilevat Kobrat ja Vilpas iskevät yhteen Lapualle. Kobrat pystyi katkaisemaan pitkän tappioputkensa, mutta viime ottelussa tuli jälleen selkeä tappio tärkeässä kamppailussa KTP:lle. Vilppaalla on allaan kaksi peräkkäistä tappiota, joten pisteet ovat äärimmäisen arvokkaita molemmilla joukkueille. KTP sen sijaan hakee tärkeitä pisteitä, kun se isännöi BC Nokiaa. Kotkalaiset tarvitsevat voittoa kiriäkseen edellä oleviaan kiinni, kun taas BC Nokia haluaa pönkittää asemiaan pudotuspelijoukkueena.

Torstaina vuorossa on yksi ottelu, kun Bisons isännöi Pyrintöä. Pyrintö murskasi edellisottelussaan Seagullsin, kun taas edellisessä liigaottelussaan Bisons koki murskatappion Kouvoille. VTB-liigassa se pisti hyvin hanttiin TsSKA:lle, mutta moskovalaisten rutiini oli lopulta liikaa.

Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviaisen mukaan joukkue pääsee lähtemään Loimaan vierailulle hyvistä lähtöasetelmista.

– Olemme lähtökohtaisesti päässeet harjoittelemaan hyvin. Ennen edellisottelua meillä oli pitkä ja ehjä harjoitusviikko ja ilokseni voin todeta, että se sama toistuu myös nyt. Sarjaohjelma on meille tällä hetkellä sellainen, että olemme päässeet pois ruuhkasta ja pääsemme kunnolla harjoittelemaan ja valmistautumaan peleihin, Palviainen toteaa SuomiKoris-sivustolle.

Pyrinnön viimeaikaisia tuloksia on leimannut epätasaisuus, kun murskavoittoa on saattanut seurata murskatappio. Palviaisen mukaan kyse on harjoittelusta.

– Meillä on sellainen joukkue, joka vaatii ja tarvitsee harjoittelua. Se näkyy, että pääsemme treenaamaan. Uskon, että pystymme parantamaan edelleen kevään aikana.

Torstaina Pyrintö matkaa Bisonsin vieraaksi ja ennakoi tasaista koitosta.

– Biisoneilla on erittäin laadukas ja laaja kokoonpano. Olemme pelanneet heitä vastaan kahdesti tasaisen ottelun tänä vuonna, kun voitimme heidät kotona ja hävisimme niukasti vieraissa. Veikkaan, että tästä tulee sellainen samanlainen vähäkorinen peli, ennakoi Palviainen.

Salttu Forsström

Otsikko muutettu 20.1.2015 klo 15.10: sitaatti lisätty.