Korisliigassa käytiin tiistaina kaksi ottelua ja KTP sekä Kobrat ottivat otteluissaan tärkeät voitot.

Kobrat otti tärkeän voiton, kun se kukisti kotikentällään Vilppaan 100-85 (49-37). Kobrat karkasi toisella neljänneksellä, kun se vei sen nimiinsä 10 pisteellä ja kasvatti vain eroa kolmannella. Vilpas ei saanut loppukiriä käyntiin ja näin Kobrat kuittasi voiton.

Kobrilta Darien Brothers tilastoi 24/11, Dom Morris 22, Damen Bell-Holter 21 ja Lamont Jones 11. Vilpas pelasi seitsemällä pelaajalla ja Austin Dufault nakutti 28, Juho Nenonen 16, Okko Järvi 15 ja Doug Wiggins 13.

KTP:n ja BC Nokian välinen ottelu ratkesi vasta viime sekunneilla KTP:n eduksi 84-80 (39-39). KTP aloitti ottelun väkevästi viemällä avausneljänneksen 10 pisteellä, mutta BC Nokia tuli peliin takaisin toisella. Sen jälkeen joukkueet etenivät käsi kädessä viimeisen neljänneksen puoliväliin saakka, kunnes KTP otti pienen pyrähdyksen mennen viiden pisteen johtoon. Se johto piti loppuun saakka, vaikka BC Nokia pääsi vielä puoli minuuttia ennen loppua tasoihin. Markus Molenius ja Samuel Haanpää kuitenkin naulasivat pelin kotkalaisille.

Devonne Giles oli kotkalaisten tehokkain heittämällä 21 pistettä ja kolmikko Aleksander Herrera, Joonas Lehtoranta ja Samuel Haanpää ylsivät 16 pisteeseen. BC Nokian tehokkaimmat olivat David Kravish ja Vincent Simpson, jotka pussittivat 16. Dragan Ladovic sai kasaan 14, Daniel Bailey 12 ja Eldar Skamo 10 pistettä.

Voitolla KTP ja Kobrat kuroivat eroa kiinni pudotuspelirajalla oleviin Vilppaaseen ja BC Nokiaan.