Kataja koki karvaan 70-76 (27-45)-tappion FIBA Europe Cupin ottelussa Krka Novo Mestolle. Tappio tiesi samalla sitä, että Katajan jatkohaaveet kaatuivat.

Krka aloitti ottelun vahvasti, kun se repäisi heti alkuun 9-0-runin ja Katajan heitot kolisivat raudoissa. Päävalmentaja Jukka Toijala joutui ottamaan aikalisän ja Kataja avasi pistetilinsä vasta viiden peliminuutin jälkeen. Seuraavat pisteet tulivatkin vasta jakson viimeisellä sekunneilla ja ensimmäiselle huilille mentiin Krkan 17-5-johdossa.

Toisen jakson alkuun Krkan Mirko Mulalic upotti kaksi kolmosta pussiin ja ero oli jo 22 pistettä. Kataja sai muutaman onnistumisen jälkeen pienoisen kirivaihteen päälle ja sai kirittyä eron 14 pisteeseen Lamayn Wilsonin ja Teemu Rannikon johdattaessa joukkoja. Kiri kuitenkin hyytyi ja tauolle mentiin Krkan 45-27-johdossa.

Kataja aloitti kolmannen neljänneksen vahvasti ja vei ensimmäisen 3,5-minuuttisen 6-0 ja jakson puolivälissä sai kavennettua eron jo 10 pisteeseen Trevis Simpsonin päästessä vauhtiin. Lopussa Kataja sai vielä tärkeitä stoppeja ja viimeiselle neljännekselle lähdettäessä ero kaventui yhdeksään.

Kataja sai päätösneljänneksen alussa hiljalleen kurottua eroa kiinni ja pääsi jo pisteen päähän. Viimeiselle minuutille lähdettiin lopulta Krkan kolmen pinnan johdossa. Krka kuitenkin onnistui tekemään korin ja Katajan seuraava hyökkäys päättyi Rannikon syötönmenetykseen ja Krka pääsi lopulta varmistamaan voittolukemat vapariviivalta.

Katajan paras pistemies oli 21 pistettä heittänyt Simpson ja hän otti samalla 10 levypalloa. Wilson upotti 14, Rannikko 11 ja Thomas Scurbb tilastoi 10/10.