Stephen Curry palkitsi itsensä ja perheensä viime vuoden marraskuussa ostamalla uuden kartanon San Franciscon liepeiltä.

Curryn uusi asumus ei ole mikään ihan tahansa omakotitalo, sillä se sijaitsee Walnut Creekin hienostoalueen välittömässä läheisyydessä ja matkaa Curryn työpaikalle Oaklandiin on parisenkymmentä kilometriä. San Franciscoon on noin 40 kilometriä.

Talossa on viisi makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta sekä kaksi vessaa ja yhteensä 19 huonetta kahdessa kerroksessa. Neliöitä talossa on noin 700. Luonnollisesti talossa on myös omat rentoutumistilansa, mutta myös mittava viinikellari.

Tontin pinta-ala on noin 3700 neliömetriä ja alueella on muun muassa 20 oliivi- ja tammipuuta.

Hintaa Curryn hulppealla uudella asumuksella oli 3,2 miljoonaa dollaria. Katso kuvat Curryn uudesta lukaalista täältä.