Bisons saa vastustajan Euroopan huipulta – paikka pudotuspeleissä tähtäimessä

Sunnuntaina vuorossa on VTB-liigan ottelu, kun Biisonit saa vieraakseen Eurocup-joukkue Nizhni Novgorodin. Peli alkaa Liikuntahallilla klo 16.00.

Bisonsilla on täysin realistiset mahdollisuudet kaapata pelistä voitto. Novgorod oli yksi loimaalaisten kauden ensimmäisistä vastuksista. Lokakuisessa kohtaamisessa kotijoukkue Novgorod oli vahvempi vain kahdella pisteellä. Itse asiassa Bisons johti lopussa vielä pisteellä, mutta Jevgeni Baburinin kaukaa lähtenyt kolmonen upposi vain viisi sekuntia ennen päätössummeria. Näin ollen Biisoneilla olisi kalavelkoja maksettavanaan.

Voitto tekisi mannaa ajatellen VTB-liigan pudotuspelejä. Biisonit taistelee tiukasti viimeisestä pudotuspelipaikasta, mutta ylimääräisiin tappioihin ei ole varaa. Voitolla Bisons nousisi käytännössä yhdeksänneksi.

Novgorodilaisten paras korintekijä on yhdysvaltalainen Victor Rudd (15,9). Hän johtaa myös joukkueensa levypallotilastoa (6,4). Syötöissä anteliain on ollut Dmitri Hvostov (6,1). Korin alla vaikeuksia aiheuttanee sentteri Rasid Mahalbasic.

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.