Viime yönä NBA:ssa nähtiin mielenkiintoisia otteluita, kun Cleveland kohtasi San Antonion ja Philadelphia oli lähellä yllättää Golden State.

LeBron James heitti 29 pistettä, kun Cleveland pystyi kukistamaan kotonaan San Antonion NBA:n kärkikohtaamisessa. Golden State näytti jo karkaavan selvään voittoon liigajumbo Philadelphiaa vastaan, kun se johti parhaimmillaan jo 24 pisteellä, mutta Philadelphia kampesi tasoihin viimeisillä hetkillä. Harrison Barnesin kolmonen sukkaan 0,2 sekuntia ennen loppua päästi Golden Staten kuitenkin pälkähästä. Barnesin ohella Golden Staten sankareihin lukeutui 32 pistettä heittänyt Klay Thompson.

Toronto kasvatti voittoputkensa 11 ottelun mittaiseksi, kun DeMar DeRozan johdatti joukkueen voittoon Detroitista 29 pisteen saldolla. Indiana ja Denver menivät jatkoajalle ja lopulta Indiana nappasi ottelusta voiton. Monte Ellis takoi 32 pistettä voittajille. Jrue Holiday oli New Orleansin sankari, kun hän upotti viime hetken heitollaan Brooklynin. Brooklynilta Brook Lopez jatkoi väkeviä esityksiään 33 pisteellä.

Houston ja Washington takoivat kilpaa koreja ja lopulta vierasjoukkue Washington kuittasi ottelun pisteen erolla James Hardenin 40 pisteestä huolimatta. Harden tosin missasi voittoyrityksen. Memphis sen sijaan puristi kotikentällään voiton Sacramentosta.

NBA:n viime yön tulokset:
Philadelphia-Golden State 105-108
Toronto-Detroit 111-107
Indiana-Denver 109-105
New Orleans-Brooklyn 105-103
Houston-Washington 122-123
Memphis-Sacramento 121-117
Cleveland-Sacramento 117-103