Montaa päivää ei Karhulla ollut aikaa toipua edellisestä ottelusta, kun se kohtaa jo keskiviikkona KTP:n.

Karhu ja KTP ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa. Kauden ensimmäinen kohtaaminen pelattiin lokakuun viimeinen päivä karhuluolassa. Silloin Karhu oli parempi pistein 95–75. Joulukuun puolivälissä Karhu haki sarjapisteet Steveco Areenalta pistein 83–71.

Karhu on ollut erityisen kova tällä kaudella kotonaan, sillä sen kotitili on edelleen puhdas.

– Kaksi isokokoista joukkuetta on keskiviikkona vastakkain. On mielenkiintoista nähdä kumpi joukkueista saa korien alustat haltuunsa, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen miettii seuran sivuilla.

Oman lisämausteensa Karhun pelaamiseen tuo Bojan Sarcevicin puuttuminen, sillä hän mursi nenänsä edellisottelussa Pyrintöä vastaan.

– Meillä on nyt ensimmäistä kertaa Bojan sivussa, joten se tuo varmasti haasteita etenkin hyökkäyspään pelaamiseen. Nyt on Antin (Kanervo) ja Caden (Davis) otettava sitten vastuuta meidän pelin tekemisestä ja rytmittämisestä. Uusi ja haastava tilanne on vain käännettävä niin, että se on mahdollisuus monelle muulle ottaa vastuuta ja onnistua siinä, Toiviainen toivoo.