Sasu Salin kuului joukkueensa parhaimmistoon 15 pisteellä, kun Gran Canaria nousi Eurocupin H-jatkolohkon kärkeen voittamalla Strasbourgin 68-79 (36-40). Shawn Huffin Ludwigsburg taas siirsi jatkopaikkansa kohtalon ensi viikkoon voittamalla vieraissa Stelmet Zielona Goran 76-81 (42-44).

Gran Canaria johti kuudella pisteellä päätösneljännekselle mennessä, mutta Strasbourg kiri eron kolmessa minuutissa pisteeseen 58-59. Gran Canaria kuitenkin ryhdistäytyi ja nousi Albert Oliverin ja Salinin kolmosilla 66-77-johtoon, kun peliaikaa oli jäljellä enää kaksi ja puoli minuuttia.

Gran Canarian puolustus pysäytti Strasbourgin hyökkäyksen kahdesti peräkkäin. Rodrigue Beauboision kori reilu minuutti ennen loppua tilanteeseen 68-77 oli jo liian myöhäinen Strasbourgin kannalta ja Gran Canaria pääsi juhlimaan voittoa.

Salin upotti kolmosensa 5/9 ja keräsi 15 pisteensä lisäksi 4 levypalloa, 3 syöttöä ja 3 riistoa. Salinin lisäksi Gran Canarialta pelipäällä olivat D.J. Seeley (16/1), Pablo Aguilar (15/6) ja Eulis Baez (10/3).

Huffin Ludwigsburg piti Eurocupin jatkounelmansa elossa voitettuaan Stelmet Zielona Goranin, minkä myötä Ludwigsburg on 2 voitolla ja 2 tappiolla tasoissa sekä Zielona Goran että Umana Reyer Venicen kanssa L-jatkolohkossa.

Ludwigsburg johti kahdesti peliä kaksinumeroisella erolla, mutta Zielona Goran loppukiri veti eron pisteeseen viimeiselle minuutille. Rocky Trice ja Tekele Cotton sinetöivät kuitenkin ottelun Ludwigsburgille vapaaheittoviivalta.

Huff pelasi vajaat 10 minuuttia kirjauttaen yhden levypallon ja yhden riiston.