Kouvot on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen amerikkalaislaituri Malik Storyn kanssa.

26-vuotias, 196-senttinen Story pelasi yliopistouransa Nevadan yliopistossa, samassa opinahjossa kuin Kouvojen takamies Kyle Shiloh. Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtosen hyväksi heittäjäksi ja urheilulliseksi luonnehtima Story debytoi Korisliigassa viime kaudella, kun hän edusti Salon Vilpasta yhdeksän ottelun verran hyvällä 17,2 pisteen ja 5,7 levypallon keskiarvolla.

Polvivaivoistaan toipunut Story on nyt harjoitellut puolisentoista kuukautta ja saapuu Kouvolaan sunnuntaina.

– Hän tulee meille ensisijaisesti auttamaan harjoitteluamme ja antamaan näyttöjä ensi kautta ajatellen. Mutta toki, mikäli amerikkalaisnelikostamme joku loukkaantuu ja Story on riittävän sisällä pelitavassamme, hän pelaa, Lehtonen sanoo Kouvojen sivuilla.