Charlotte Hornet, Memphis Grizzlies sekä Miami Heat ovat tehneet kauppaa keskenään.

Hornets hankki Courtney Leen Memphisistä. Memphis sen sijaan sai PJ Hairstonin Charlottesta ja Chris Andersenin sekä kaksi toisen kierroksen varausta Miamista ja Charlotte lähetti Brian Robertsin Miamiin.

Lee hankittiin Charlotteen paikkaamaan Michael Kidd-Gilchristin loukkaantumisen jättämää aukkoa ja Memphis taasen tarvitsi kokoa Andersenin muodossa, kun sentteri Marc Gasol on loppukauden sivussa.

Lee on merkkauttanut tämän kauden aikana keskimäärin 10 pistettä ja 2,3 levypalloa, Hairston tilastoi Charlottelle tällä kaudella kuusi pistettä ja 2,7 levypalloa ottelua kohden. Andersen on pelannut tällä kaudella seitsemässä pelissä ja saanut kasaan keskimäärin 1,9 pistettä ja 1,3 levypalloa noin viiden minuutin peliajalla. Roberts on tilastoinut tällä kaudella 4,8 pistettä ottelua kohden.