Detroit Pistons on hankkinut Houston Rocketsista Donatas Motiejunasin sekä Marcus Thorntonin.

Detroit pulitti kaksikosta Joel Anthonyn sekä ensi kesän ensimmäisen kierroksen varausoikeuden. 213-senttinen Motiejunas on tehojen valossa ollut tällä kaudella aiempaa vaisumpi ja osaltaan siihen varmasti vaikuttaa viime keväänä tullut välilevyvamma jonka johdosta hän joutui käymään leikkauksessa ja palasi kentille vasta joulukuussa. Hän on tilastoinut tällä kaudella 5,6 pistettä ja 2,1 levypalloa. Viime kaudella tehot olivat 12/5,9.

Thornton on kokenut kiertolainen ja Detroit on jo hänen seitsemäs seuransa seitsemässä kaudessa. Tällä kaudella hän on viimeistellyt keskimäärin 10 pistettä ottelua kohden. Anthony ehti olla Detroitin kanssa hieman reilun vuoden verran ja merkkautti sinä aikana keskimäärin 1,5 pistettä ja 1,7 levypalloa ottelua kohden.