Korisliigassa pelattiin perjantaina kaksi ottelua. Kouvot ja Pyrintö nappasivat tiukoissa peleissä voitot.

Sarjakärki Katajan kahdeksan ottelun mittainen voittoputki katkesi Kouvojen käsittelyssä. Kouvot oli kotikentällään vahvempi 89-84 (46-45).

Ottelu oli koko ajan tasainen ja ratkaisu nähtiin vasta viime hetkillä. Kouvot sai viime minuuteille pienen kaulan eikä Kataja saanut ratkaisevia heittojaan sisään ja näin Kouvot pääsi juhlimaan arvokasta voittoa. Isänniltä Thomas Gipson nosteli 23 pistettä ja Tuomas Hirvonen kirjautti 21. David Gonzalvez tilastoi 13 pistettä ja Kyle Shiloh 12. Katajalta Lamayn Wilson kirjautti 20 pinnaa ja Teemu Rannikko tilastoi 16/10s. Thomas Scrubb heitti 16, Trevis Simpson 12 ja Tony Easley 10.

Toisessa ottelussa nähtiin niin ikään tiukka kamppailu pisteistä, kun Pyrintö voitti kotonaan Vilppaan 82-81 (35-40). Vilpas oli ottelussa kuskin paikalla suurimman osan pelistä ja johti ottelua parhaimmillaan jo 16 pisteen erolla. Pyrintö kuitenkin liimautui kantaan ja J’Nathan Bullockin kori viimeisillä sekunneilla nosti Pyrinnön lopullisesti ohi. Vilpas sai vielä mahdollisuuden, mutta Sherman Gayn heitto torjuttiin ja näin Pyrintö jatkoi vahvoja kotiotteitaan.

Ricky Minard kirjautti kotijoukkueelta 22 pistettä, Damon Williams tehoili 17/13, Antero Lehto 15 pistettä ja Topias Palmi 13. Vilppaalta Doug Wiggins oli tulessa 25 pisteellä, Gay nosteli 18, Austin Dufault 13 ja Okko Järvi 10 pistettä. Vilpas oli matkassa ainoastaan seitsemällä pelaajalla.