Korisliigassa kolmantena oleva Karhu (16 voittoa/10 tappiota) kohtaa lauantaina karhuluolassa sarjassa yhdeksäntenä olevan Kobrat (9/18).

Karhua vaivanneet loukkaantumiset on vähän helpottaneet, kun Bojan Sarcevic palaa kentälle, mutta silti sivussa ovat Antti Kanervo ja Aleksi Akpaso. Sarcevic pelaa maski päässä, joka suojaa Pyrintö-pelissä saatuja vammoja. Maski varmasti vaikeuttaa pelaamista ja erityisesti heittäminen tulee olemaan hankalaa. Silti joukkueen kapteeni ja hyökkäyksen avainhahmo tuonee Karhun peliin uutta virtaa.

– Molemmilla joukkueilla kokoonpanon kanssa varmasti mietittävää. Meillä sivussa Kanervo sekä Akpaso ja Kobrillakin varmasti muutama kysymysmerkki. Bojanin paluu tuo meille pelinrakenteluun taas sen tärkeimmän palasen ja eiköhän tämä parin viikon hiukan vaikeampi jakso käänny taas positiiviseksi. Myös Cade Davis on toipunut flunssasta, vaikkei varmasti vielä ole parhaassa iskussa. Meidän on pystyttävä hyödyntämään kokoamme molemmissa päissä kenttää, sekä kontrolloitava ottelun tempoa haluamaamme suuntaan, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen listaa pelin avainasioita seuran sivuilla.