NBA:ssa nähtiin viime yönä tämän kauden kovimmat pistemäärät, kun New Orleansin Anthony Davis upotti peräti 59 pistettä.

Davis johdatti New Orleansin voittoon Detroitista. 59 pisteen lisäksi hän kahmi peräti 20 levypalloa.

– Se oli hauskaa, sillä korirengas näytti niin isolta, että minulla oli tunne, että jokainen heittoni menisi sisään. En pitänyt lukua pisteistäni, mutta kaverini sanoivat aikalisillä, että haluavat minun yltävän 60 pisteeseen, Davis totesi NBA:n sivuilla.

Davisin 59 on samalla myös New Orleansin seuraorganisaation ennätyslukema. Aiempi ennätys oli 50 Jamal Mashburnin toimesta 13 vuotta aiemmin. Lisäksi hän liittyi harvinaiseen joukkoon, joka on yltänyt 50 pisteeseen ja 20 levypalloon. Ainoastaan Shaquille O’Neal ja Chris Webber ovat yltäneet samaan lukemaan vuoden 1983 jälkeen.

Katso kooste Davisin ennätysillasta yläpuolen videosta.