Sasu Salinin Gran Canaria ja Jamar Wilsonin Partizan joutuivat tyytymään tappioihin Espanjan ja Turkin cup-finaaleissa. Gran Canarian loppukiri ei tuottanut tulosta Copa del Reyssä, kun taas tasaisessa Serbian cupin finaalissa KK Mega Basket veti pidemmän korren päätösneljänneksellä.

Copa del Reyssä Real Madrid nappasi ottelun kontrolliinsa viimeisellä neljänneksellä kasvattaen johtonsa 12 pisteeseen 70-82 Gustavo Ayonin donkilla 2 minuuttia ennen loppua. Gran Canaria aloitti loppukirin, jonka päätteeksi laspalmaslaiset pääsivät 2 pisteen päähän 81-83 17 sekuntia ennen loppusummeria, mutta Real Madrid viimeisteli 81-85 (38-40) -voiton vapaaheittoviivalta.

Salinin peliä varjosti aikaisin saadut virheet, mutta MaSu-kasvatti upotti 3 pistettä ja jakoi 1 syötön.

Serbian cupin, Radvoj Korac Cupin finaalissa Jamar Wilson ja Partizan haastoivat KK Mega Basketin, joka voitti lopulta 85-80 (46-48). Mega Basket pääsi päätösneljännekselle 56-54-johdossa ja pysäytti Partizanin hyökkäyspelaamisen.

Wilson oli joukkueensa pistekärki heittäen 17 pistettä ja jakaen 5 syöttöä.

VTB-liigassa Petteri Koposen BC Himki hävisi Nizhni Novgorodille kotikentällään 74-82 (40-44). Vierasjoukkue johti läpi koko toisen puoliajan ja pääsi yllättämään VTB-liigan kolmossijalla majailevan Himkin.

Himkin aloitusviisikkoon kuulunut Koponen pussitti 5 pistettä, keräsi 4 levypalloa ja jakoi 3 syöttöä.