Bisonsin leirissä on tällä hetkellä kriittiset ajat, kun seura taistelee loppukauden rahoituksen kanssa ja viisi pelaajaa on jättänyt joukkueen tammikuun jälkeen. Loimaalaisten kapteeni Tuukka Kotti lähetti oman viestinsä Bisonsin kannattajille.

Kotti kirjoitti faneille ja tukijoille suunnatut terveisensä ja Bisons julkaisi ne kotisivuillaan:

Biisoniperheessä on eletty jo jonkin aikaa todella vaikeita aikoja. Nämä vaikeat ajat on vaikuttanut jo jonkin aikaa pelaajiin ja valmentajiin, sekä varmasti pitkään jo seuran johtoon. Viimeisimpänä tästä osansa ovat saaneet meidän fanit, joille tämä ikävä tilanne on nyt alkanut selkeytyä. Vaikeina aikoina on luonnollista että aletaan etsiä syyllisiä ja vaaditaan päitä vadille ja siihen myös kaikilla on oikeus. Se että tämä tilanne herättää paljon tunteita osoittaa kuinka isolla sydämellä ihmiset ovat olleet tässä mukana. Ilman teitä upeita faneja, talkoolaisia ja tukijoita tämä mikään ei olisi mahdollista. Pelaajat ja valmentajat saattaa vaihtua, mutta ihmiset joukkueen ympärillä ovat jotain pysyvämpää. Toivon hartaasti että seura saa vielä talouden tasapainoon ja toiminnan teidän ansaitsemallenne tasolle. Haluan kiittää teitä kaikkia meidän joukkueen puolesta. Me ei pidetä teitä itsestäänselvyytenä ja arvostamme teitä jokaista. Niin helppoina kuin vaikeinakin aikoina, Kotti kirjoitti.

Bisonsin seuraava peli on torstaina, kun se kohtaa kotonaan BC Nokian.