Bisons höykytti Karhua mennen tullen ja kaappasi lähes 30 pisteen voiton Karhusta joukkueiden viimeisessä runkosarjakohtaamisessa.

Bisons karkasi jo heti ensimmäisellä neljänneksellä ja joukkue onnistui laajalla rintamalla. Bisonsin ilme yllätti myös päävalmentaja Greg Gibsonin.

– Olen hämmästynyt joukkueen ilmeestä ja taistelusta, Gibson ihmetteli Bisonsin sivujen mukaan.

Bisons pelasi nyt sellaista koripalloa, mitä koko kausi on toitotettu. Nopeita suunnanmuutoksia, tarkkaa syöttöpeliä ja luovia oivalluksia. Hill johti Biisonien peliä mestarillisesti ja piti vauhtia yllä omalla esimerkillään.

– Tulimme vain pitämään hauskaa ja pelaamaan. Joskus me valmentajat varmaan ajattelemme asioita liian vaikeasti. Ennen peliä murehdin levypalloista, koska Karhulla on kokoa, mutta niissäkin pärjäsimme taistelulla, Gibson tokaisi.

Biisonien tehot jakautuivat tasaisesti kentällä käyneiden kesken, kuusi pelaajaa pääsi kaksinumeroiseen pistesaaliiseen. Tulokkaiden Josh Sparkin ja Yannick Franken (14/5/3r) debyytin voi sanoa menneen vähintäänkin mainiosti. Sparkille oli tilastoitu kolme torjuntaa, mutta todellisempi luku on vähintään puolet suurempi.

– Olemme löytäneet hyviä uusia vahvistuksia, joista emme oikein ennen peliä tienneet mitään. Kuukauden päästä peli pitäisi olla kunnossa, ja jos pelaamme näin, niin hyviä asioita tapahtuu, Gibson myhäili.