Korisliigan perjantain ainoassa ottelussa Kouvot haki tärkeät vieraspisteet kaatamalla Bisonsin selvästi 102-63 (59-39).

Kouvot loi pohjan voitolleen jo heti avausneljänneksellä viemällä sen nimiinsä 28-14 ja kouvolalaiset lisäsivät johtoa vielä toisella neljänneksellä. Kouvojen aseena oli vahva heittopeli, sillä sekä kakkoset että kolmoset putosivat avauspuolikkaalla 64 prosentin tarkkuudella. Erityisesti DJ Richardson oli vireessä heittämällä kaikki viisi kolmosen yritystään sisään ja keräsi jo ensimmäisen puoliajan aikana 23 pistettä.

Kouvot iski lopullisen naulan arkkuun heti kolmannen neljänneksen ensimmäisen reilut viisiminuuttisen 16-0 eikä Bisons saanut kiriä aikaiseksi ja loppulukemat venähtivät varsin rumiksi.

Kouvoilta Richardson kirjautti lopulta pistettä 25 pistettä, Alexander Madsen heitti 17, Thomas Gipson kasasi 16, Ville Kaunisto kirjautti tupla-tuplan 13/11 ja Kyle Shiloh heitti 13 pistettä . Bisonsilta PJ Hill oli tehokkain 20 pisteellä ja Tuukka Kotti säesti 12 pisteellä.