Susijengin takamies hurjassa iskussa maratonottelussa

© Kuva: Juha Tamminen

Jamar Wilsonin ja Partizanin Adrianmeren liigan runkosarja sai arvoisensa päätöksen, kun Partizan ja Union Olimpija tarvitsivat peräti neljä jatkoaikaa voittajan selvittämiseen. Wilson urakoi ottelussa peräti 52 minuuttia heittäen parketin korkeimman pistemäärän 41 pistettä, mutta Partizan joutui tyytymään tappioon 118-115 (44-35, 71-71, 85-85, 94-94, 107-107).

Kummatkin joukkueet kieltäytyivät häviämästä ja ottelu venyi todelliseksi maratoniksi, kun molemmat joukkueet nousivat vuorotellen suosta vielä uudelle jatkoajalle. Partizan tasoitti ottelun 115-115 vielä minuutti ennen neljännen jatkoajan päätöstä, mutta Olimpija pääsi viimeistelemään pelin vapaaheittoviivalta.

Tappiosta huolimatta koko ottelun arvokkain pelaaja oli Wilson (41/7/6 syöttöä), joka vei ajollaan Partizanin viimeiselle jatkoajalle. ”Jammu” nakutti kakkosensa 10/16, kolmosensa 4/9 ja vapaaheittonsa 9/12.

Partizan sijoittui Adrianmeren liigan runkosarjassa viidenneksi.

VTB-liigassa Petteri Koposen BC Himki hävisi kevätkauden komeetalle eli Lokomotiv-Kubanille 94-81 (48-40), joka on voittanut viimeiset 12 otteluaan putkeen. ”Loko” sai vahvan alun ja piti ottelun kontrollissaan loppusummeriin saakka.

Koposen saldo oli 10 pistettä, 2 levypalloa ja 1 syöttöä.

Espanjan ACB-liigassa Sasu Salin ja Gran Canaria hävisivät yli 9000 katsojan edessä Real Madridille 93-103 (58-55). Peräti 19 kolmosta erinomaisella tarkkuudella (53%) upottanut ”Los Blancos” repäisi eron kolmannella neljänneksellä.

Salin säkitti 10 pistettä ja noukki 3 levypalloa.

Saksan Bundesliigassa Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners teki selvää jälkeä ratiopharm Ulmista 92-73 (52-39).


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.