Bisons jäi VTB-liigassa jyrän alle kotikentällään

Bisonsin VTB-liigan kolmanneksi viimeinen ottelu ei tarjonnut suurta tunteiden skaalaa. Ennakkosuosikkina otteluun tullut Nymburk haki pisteet Loimaalta isolla erolla pitkäperjantaina. Ottelu päättyi tshekkiläisten 96-60 (46-23)-voittoon.

Peli ratkesi käytännössä jo ensimmäisellä puoliskolla. Ensimmäisen erän puolikkaan Bisons pysyi kannassa kiinni, mutta Nymburkin kova rutiini kävi ylivoimaiseksi. Nymburk napsi runsaasti hyökkäyslevypalloja ja Petr Benda (15/7/1r/1t) oli käytännössä pitelemätön lähietäisyydellä. Vierasjoukkue kirjasi neljänneksen jälkimmäisen puoliskon 3–14 ja karkasi 15 pisteen johtoon. Toisella jaksolla ero venyi jo yli kahdenkymmenen. Suurin syy oli, että Nymburk pääsi juoksemaan avointa kenttää Michael Dixonin (20/4/11/3r) tolppasyötöistä. Hän ruokki varsinkin Martin Peterkaa (10/2/1/1r), jolla oli helppo nyt naulata palloa mukiin nappisyötöistä.

Toisella puoliskolla ero vain kasvoi. Puolikkaan ikävintä antia oli Eero Aaltosen loukkaantuminen. Aaltonen satutti jalkansa ja hänet jouduttiin taluttamaan kentältä. Sen verran pahasti laituri irvisti, että häntä tuskin nähdään huomenna Lapualla. Yannick Franke (19/5/1/2r) sai heittonsa kulkemaan päätösneljänneksellä, minkä ansiosta hän nousi Biisonien parhaaksi pistemieheksi.

Muuten Biisonien heittopeli jätti toivomisen varaa. Franken ohella ainoastaan Villematti Kopio (7/1) osui kertaalleen kolmoskaaren takaa.

– Realiteetti on, että meillä ei ole juuri kaukoheittäjiä Ronnien (2/3/1t) lisäksi. Nymburk oli scoutannut hyvin ja he puolustivat hänet täysin ulos, Gibson totesi Bisonsin sivuilla.

Oli pelissä positiivisiakin asioita. Nuoriso sai peliaikaa, olisi saanut enemmänkin, mikäli Forssalla ei olisi ollut peliä samaan aikaan. Erkka Lahti (1/0/2) pääsi mylläämään Julian Vaughnin (2/3/1/1r/1t) kaltaisia mörköjä vastaan. Kukaan ei ainakaan pääse sanomaan Lahden pelanneen pehmeästi.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.