Pyrintö valmiina Loimaan hornankattilaan – ”Videoita on pyöritelty”

Tampereen Pyrintö ja Loimaan Bisons iskevät yhteen toisessa puolivälieräottelussa Loimaalla sunnuntaina klo 14.00.

Pyrinnön vietyä ensimmäinen kohtaaminen perjantaina Tampereella nimiinsä 100-89 lähdetään toiseen puolivälierään tilanteesta Pyrintö 1 – Bisons 0. Molemmilla joukkueilla on kokoonpanon suhteen ilmassa kysymysmerkkejä. Perjantaina Pyrinnöstä Antero Lehto loukkasi itseään juuri ennen puoliaikaa eikä palannut enää kentälle. Lehdon pelikunto selviää vasta sunnuntain ottelun alla. Bisonsilta vastaavasti Tuukka Kotin pelaaminen sunnuntaina on epävarmaa.

– Toinen osa ja aina haastava vierasottelu Loimaan hornankattilassa. Ensimmäinen ottelu oli hyökkäyspään juhlaa ja selvästi asemien hakua jatkosarjaa ajatellen. Videoita on pyöritelty, tehty viilauksia puolustuskonseptiin ja hyökkäyspäässä asioita pyritty selkeyttämään. Uskon, että samat asiat tulevat nousemaan esille kuin ensimmäisen ottelun ennakoinnissa tai itse ottelussa, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen toteaa Pyrinnön sivuilla.

Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson korostaa erityisesti levypallopelaamista.

– Pelissä numero 2 kaikki riippuu meidän kohdaltamme levypalloista ja puolustuksesta. Annoimme Pyrinnölle liikaa toisen mahdollisuuden koreja pääasiassa hyökkäyslevypalloista. Kun etenemme sarjassa pidemmälle, penkkimme pitää olla valmiina tuomaan tulosta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.