Kobe Bryantin viimeisen ottelun lipuilla järkyttävät hinnat

© Kuva: Getty Images

Yksi koripalloilun suurimmista legendoista, Kobe Bryant, päättää uransa tähän kauteen. Bryant on pitänyt jo jäähyväiskiertuetta ilmoituksestaan saakka ja kaikki huipentuu päätöskierroksella, kun Bryant pelaa viimeisen ottelunsa.

Lakers kohtaa viimeisessä ottelussaan Utah Jazzin ja otteluun myydään huippuhintaisia lippuja. Halvimmat liput otteluun maksavat tällä hetkellä noin 700 dollaria ja kalleimmista joutuu pulittamaan uskomattomat 30 000 dollaria.

Eikä siinä vielä kaikki, vaan pelissä myydään muutakin fani- ja muistokrääsää. Esimerkiksi ottelussa myytävästä lippalakista joutuu pulittamaan yli 38 000 dollaria. Lippiksessä Bryantin pelinumero 24 on tehty 18 karaatin kullasta, sivuun on kirjailtu lempinimi ”Black Mamba” ja se on tehty lampaan- ja käärmeennahasta. Niitä on myynnissä ainoastaan kahdeksen kappaletta. Hieman halvemman lippiksen saa 24 000 eurolla ja siinä on keltaisia timantteja.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.