Bisonsin kausi päättyi sunnuntaina, kun se hävisi Krasni Oktjabrille selvästi 72–109 (38–46).

Ottelu ratkesi kolmannella neljänneksellä. Biisonien koneesta loppui yksinkertaisesti puhti joutuessaan taistelemaan fyysisempiä vastustajia vastaan. Ero repesi kahteenkymmeneen pisteeseen, mikä johti siihen, että viimeinen kymppi oli enää pelailua

– Ensimmäisellä puoliskolla taistelimme hyvin ja paikkapuolustuksemme todella satutti heitä. Yannick näytti, mitä osaa, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson kehui seuran sivuilla.

– Viimeisellä 20 minuutilla väsymyksemme näkyi. Heidän isonsa satuttivat meitä, mutta se oli odotettavissakin, Gibson jatkoi.

Myös Oktjabrin päävalmentaja Kyrylo Bolshakov oli samoilla linjoilla.

-Bisons pelasi alussa erittäin hyvin. Sitten, kun Bisonsin vaikeudet alkoivat näkyä, saimme revittyä tarvittavan marginaalin. Bisons sai ensimmäisellä puoliskolla paljon levypalloja emmekä osanneet puolustaa Frankea. Toisella puoliskolla saimme puolustuksemme paremmin toimimaan.

Bisons pelasi tällä kaudella tasan 70 virallista ottelua VTB:ssä ja Korisliigassa. VTB:n lopullista sijoitusta ei voi vielä lyödä lukkoon, sillä Kalevilla ja Astanalla on vielä pari ottelua pelaamatta. Sijoitus on kuitenkin korkeintaan 13. Loimaalaiset voittivat kahdeksan ottelua, eli voittoprosentti oli 26,7.

– Voisi sanoa, että oli kaksi kautta. Se ”oikea” kausi päättyi ensimmäisenä helmikuuta. Sitä seurasi ”Bear Grylls” -kausi, jolloin taistelimme vain selviytymisestä, Gibson muotoili.