Seagulls ja BC Nokia kamppailevat tiistaina Korisliigan pronssikamppailussa. Molemmat joukkueet tavoittelevat historiansa ensimmäistä SM-mitalia.

Joukkueet ovat tuttuja jo kahden vuoden takaa, jolloin joukkueet kohtasivat Divari A:n finaalissa ja tuolloin Seagulls nousi Korisliigaan. BC Nokia nousi täksi kaudeksi ja nyt molemmat joukkueet taistelevat pronssimitalista.

– Edessä siis BC Nokian hienon kauden päätöspeli. Pronssipeli on aina joukkueille vaikea, kun on juuri menettänyt mahdollisuuden finaaleista. Tällaisen pelin voittaa ehdottomasti joukkue, joka eniten haluaa tuota pronssimitalia. Uskoisin meidän löytävän tuon motivaation jo siitä, että se voisi olla BC Nokian historian ensimmäinen mitali. Se olisi huikea menestystarina, ottaen huomioon olosuhteet, joita olemme käyneet läpi koko kauden, BC Nokian päävalmentaja Oliver Vidin kommentoi tulevaa pronssiottelua seuran sivuilla.