Suomalaispelaaja upotti hallitsevan mestarin – joukkueen pistekunkku

Juho Nenonen säkitti 19 pistettä, kun Regatas Corrientes pudotti Argentiinan Liga A:n neljännesvälierissä hallitsevan mestarin Quimsan pois pudotuspeleistä puhtain otteluvoitoin 3-0. Regatas Corrientes ratkaisi pelin viemällä viimeisen neljänneksen 29-21 ja voitti kotikentällään loppulukemin 84-73 (40-37).

Kahdeksan minuuttia ennen loppusummeria tilanne oli 58-57 ja kaikki merkit viittasivat siihen, että ottelu saa dramaattisen lopun. Regatas Corrientes äityi kuitenkin pommittamaan pisteitä valtoimenaan, kunnes Nenosen kolmonen vei kotijoukkueen 82-69-johtoon minuutti ennen loppua ja peli oli taputeltu.

Nenonen (19/2/3 syöttöä) oli hurjassa vedossa osuen viisi kolmosta yhdeksästä yrityksestä. 19 pisteellä Nenonen jakoi joukkueensa pistekärkipaikan Santiago Scalan (19/1/4) kanssa.