Auto töytäisi Susijengin päävalmentajaa suojatiellä – ”Alaraajavamma”

© Kuva: Juha Tamminen

Susijengin päävalmentaja ja Ranskan liigan SIG Strasbourgia valmentama Henrik Dettmann joutui keskiviikkona iltapäivällä henkilöauton kolhimaksi Ranskan Nancyssa ylittäessään suojatietä. Dettmann välttyi pahimmalta, mutta joutuu turvautumaan seuraavat kuusi viikkoa kyynärsauvoihin.

Dettmann valmennusjohtoineen oli ylittämässä suojatietä Nancyssa liikenteen ollessa pysähdyksissä. Suojatien eteen pysähtyneen auton viereiseltä kaistalta ajoi kuitenkin yllättäen toinen henkilöauto suoraan Dettmannia kohti.

Dettmann ehti väistää auton suoralta ajoreitiltä, mutta auton etupuskuri osui päävalmentajaan, joka lennähti iskun voimasta.

– Urheilutermiä käyttäen alaraajavamma, Dettmann luonnehti haaveriaan Koripalloliiton tiedotteessa.

– Sanoin (apuvalmentaja) Lassille (Tuovi), että hänelle voi olla tulossa, jos ei suorastaan palkankorotus, niin ainakin arvonkorotus illan peliin.

Dettmann kiidätettiin turmapaikalta ensiapuun, mistä hän pääsi kyynärsauvojen kanssa seuraamaan illan Nancy-Strasbourg-harjoitusottelun viimeistä viittä minuuttia. Lassi Tuovin valmennuksessa ollut Strasbourg nujersi Nancyn 84-66 Susijengi-sentteri Erik Murphyn (18/4/3 syöttöä) heiluttaessa tahtipuikkoa.

– Kävin tänään seuran lääkärillä kontrollissa ja seuraavan kuuden viikon ajaksi joudun keksimään jonkin keinon, jolla saan tehtyä seisomatyötä istuen, Dettmann toteaa.

– Huono säkä, että joutui tällaiseen haaveriin, mutta hyvä säkä, ettei käynyt tämän pahemmin. Toimikoon tämä muistutuksena siitä, että liikenteessä kannattaa aina olla tarkkaavainen, vaikka kuinka ylittäisi jalankulkijana suojatietä ja ympäröivä liikenne näyttäisi olevan pysähdyksissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.