Lauri Markkasen mahtivire sai jatkoa – katso Markkasen komea alley-oop!

Lauri Markkanen oli jälleen Arizonan pistekärki NCAA:ssa, kun Wildcats voitti Northern Coloradon 71-55 (30-31). Markkanen oli jälleen oivalla pelipäällä keräten tuplatuplan 17 pisteellä ja 13 levypallolla. Arizona on voittanut tällä kaudella neljästä pelistään jokaisen.

Northern Colorado teki Arizonan illan vaikeaksi 2-3-paikkapuolustuksellaan johtaen peliä pisteellä puoliajalla. Toisella puoliajalla Arizona äityi 11-2-juoksuun, jonka päätteeksi Markkanen vei joukkueensa 48-41-johtoon vajaat kymmenen minuuttia ennen loppusummeria. Northern Colorado sai eron vielä kahdesti neljään pisteeseen, mutta lopulta Wildcats lähti omille teilleen.

Markkanen oli sekä pisteissä (17) että levypalloissa (13) joukkueensa ykkönen pelaten peräti 38 minuuttia. Markkanen kirjautti tilastoriviinsä myös yhden syötön, riiston ja torjunnan.

Yläpuolen videossa nähtävissä ottelun huippuhetket.
Ottelutilastot

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Alex Murphy ja Northeastern voitti sinnikkäästi rinnalla loppuun asti roikkuneen Mainen 80-72 (37-36). Murphy sai parkettiaikaa 29 minuuttia heittäen 11 pistettä ja hakien 2 levypalloa.
Ottelutilastot

Shawn Hopkinsin Troy hävisi niukasti Eastern Illinoisille 67-71 (33-38). Hopkins pelasi 4 minuuttia heittäen 2 pistettä, hakien 2 levypalloa ja riistäen kerran.
Ottelutilastot


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.