Lauri Markkanen oli jälleen Arizonan yliopistojoukkueen tehokkaimpia, kun Wildcats voitti neljännen peräkkäisen ottelunsa Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa. Suomalaismiehistä tulessa oli myös Fiifi Aidoo, joka johdatti Grand Canyonin kotivoittoon MVSU:sta.

Arizona oli toisella puoliajalla turvallisen näköisessä 20 pisteen johdossa 65-45, mutta Texas A&M äityi hurjaan 18-0-juoksuun, jolla teksasilaiset ylsivät kahden pisteen päähän 22 sekuntia ennen loppusummeria. Arizona viimeisteli loppulukemat vapaaheittoviivalta.

Markkanen urakoi parketilla 37 minuuttia heittäen 17 pistettä, kahmien 7 levypalloa ja riistäen kahdesti. Markkanen osui kolmosviivan takaa kolmesti viidestä yrityksestä, kun loput Arizonan joukkueesta heittivät kolmosensa 0/10.
Ottelutilastot

Aidoon Grand Canyon ei ollut parhaimmillansa, mutta onnistui lopulta nappaamaan taisteluvoiton MVSU:sta kotikentällään 72-62 (41-27).

Aidoo sai vastuuta 29 minuuttia heittäen siinä ajassa 13 pistettä, hakien 4 levypalloa, syöttäen kolmesti ja riistäen kerran. Vapaaheittoviivalta Aidoo heitti sisään jokaisen kahdeksasta yrityksestään.

Kansasin yliopisto juoksi toisella puoliajalla Oskar Michelsenin Davidsonin ohitse 89-71 (42-43) -voittoon. Michelsen heitti 6 pistettä vain kuudessa peliminuutissa.

Joonas Tahvanaisen Utah Valley hävisi Weber Statelle vieraissa 85-93 (38-41). Tahvanainen tehtaili 5 pistettä ja 2 levypalloa 7 minuutissa.

Remu Raitasen San Franciscon yliopisto kärsi tappion Portland Statelle 82-78 (37-47). Raitanen sai peliaikaa 9 minuuttia kirjauttaen 2 pistettä sekä yhden levypallon, riiston ja syötön.