Susijengin takamieslupaus oivassa vireessä USA:n yliopistosarjassa

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkasen Arizonan yliopisto nappasi ylivoimaisen 31 pisteen voiton New Mexicosta Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa. Suomalaisista myös Fiifi Aidoo oli yliopistonsa parhaimmistoa, kun Grand Canyon selätti Alcorn Staten.

Arizonan yliopistolla oli vähän ongelmia New Mexicoa vastaan, kun Wildcats johti ottelua alusta loppuun. Puoliajalla jo 37-16 johtanut Arizona repäisi toisella puoliajalla johtonsa 30 pisteeseen ja nappasi vakuuttavan 77-46 (37-16) -voiton.

Markkanen pelasi jälleen isot minuutit heittäen 13 pistettä ja noukkien 9 levypalloa 31 peliminuutissa. Lisäksi Markkanen jakoi kaksi syöttöä ja torjui vastustajan heiton kahdesti.
Ottelutilastot

Debyyttikauttaan yliopistossa pelaava Fiifi Aidoo oli tulessa, kun Grand Canyon nappasi neljännen peräkkäisen kotivoittonsa. Grand Canyon karkasi toisella puoliajalla 63-53 (32-29) -voittoon Aidoon heilutellessa tahtipuikkoa.

Aidoo aloitti puoliajan riistämällä itsensä korintekopaikkaan ja heittämällä kolmosen heti perään. Peräti 36 minuuttia pelannut Aidoo oli joukkueensa toiseksi paras pistemies 14 pisteellä, 5 levypallolla ja yhdellä riistolla.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Northeastern päihitti Oaklandin T.J. Williamsin uskomattomalla voittoheitolla summerin soidessa 61-59 (36-27). Murphy (2/0) joutui jättämään pelikentän kuuden peliminuutin jälkeen eikä enää palannut parketille.
Ottelutilastot

Remu Raitasen San Franciscon yliopisto voitti ylivoimaisesti Abilene Christianin 86-51 (45-23). Raitanen viihtyi kentällä 21 minuuttia kirjauttaen 7 pistettä, 4 levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston.
Ottelutilastot

Shawn Hopkinsin Troy hävisi vieraissa Wyomingille 66-72 (32-29). Hopkins haki yhden levypallon kolmessa peliminuutissa.
Ottelutilastot


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.