Suomalaispelaajista Yhdysvaltojen yliopistosarjassa (NCAA) Lauri Markkasen Arizona ja Alex Murphyn Northeastern ylsivät voittoihin torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa. Arizonalle kyseessä oli kahdeksas peräkkäinen voitto, kun taas Northeastern on napannut voiton kuudesta edellisestä ottelusta.

Arizonan osalta kahdeksas peräkkäinen voitto tuli Utahin yliopistoa vastaan, jonka ”Wildcats” puolusti kumoon loppunumeroin 66-56 (35-27). Markkanen pelasi joukkueensa isoimmat minuutit, kun Susijengi-lupaus heitti 11 pistettä, noukki 9 levypalloa ja jakoi yhden syötön 36 minuutissa.

Murphyn Northeastern taas marssi ylivoimaiseen voittoon Delawaren yliopistoa vastaan loppulukemin 90-54 (58-18). Murphy pelasi murskavoitossa tavallista pienemmän minuutit säkittämällä 8 pistettä, kahmimalla 2 levypalloa ja jakamalla 3 syöttöä 18 minuutissa.

Remu Raitasen San Franciscon yliopisto hävisi Gonzagalle 95-80 (46-36). Raitanen ansaitsi peräti 29 peliminuuttia, joiden aikana hän tehtaili 3 pistettä, 4 levypalloa, yhden syötön, torjunnan ja riiston.

Oskar Michelsenin Davidson hävisi niukasti George Washingtonille 69-73 (33-35). Michelsen haki yhden levypallon ja torjui kerran kuudessa minuutissa.