Erik Murphy oli SIG Strasbourgin paras pistemies, kun ranskalaisjoukkue päätti Mestarien liigan lohkovaiheen voittoon. Strasbourgin lisäksi myös Gordon Herbertin ja Shawn Huffin Frankfurt Skyliners selvitti tiensä jatkoon Mestarien liigassa. Sasu Salinin Gran Canaria otti sen sijaan tärkeän voiton Eurocupissa.

Lassi Tuovi debytoi virallisessa pelissä Strasbourgin päävalmentajana, kun Vincent Collet jätti Montenegron reissun väliin henkilökohtaisten syiden vuoksi. Tuovi johdatti Strasbourgin komeaan 83-70 (44-40) Bar Mornarista. Murphy oli joukkueensa paras pistemies 20 pisteellä ja lisäksi tilastoihin merkittiin kaksi levypalloa ja yksi syöttöä.

– Se oli hyvä peli ja lähdemme hyvän voiton kera. Tämä oli meille erityinen ottelu, sillä olimme varmistaneet paikkamme jatkossa jo ennen peliä, mutta meillä oli vielä pienet mahdollisuudet nousta lohkossa toiseksi ja päästä suoraan neljännesvälieriin. Se oli tavoitteemme, mutta ikävä kyllä Avellino voitti ja me olimme kolmansia, Tuovi pohti ottelua Strasbourgin sivuilla Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Lohkokolmosena Strasbourg joutuu karsimaan neljännesvälieriin kaksiosaisessa otteluparissa perjantaina arvottavaa joukkuetta vastaan.
Ottelutilastot

Skyliners varmisti oman jatkopaikkansa voittamalla kotikentällään israelilaisen Ironi Nahariyan 81-64 (36-36). Huff heitti ottelussa viisi pistettä, otti neljä levypalloa ja riisti pallon kertaalleen. Skyliners sijoittui neljän parhaan lohkovitosen joukkoon ja karsii Strasbourgin tavoin neljännesvälieriin.
Ottelutilastot

Eurocupissa Salinin Gran Canaria voitti vieraskentällä Murcian 83-67 (44-21). Salin teki tarkkaa työtä heittämällä kaikki heittonsa sisään ja tilastoi yhdeksän pistettä. Tilille karttui myös kaksi levypalloa ja yksi riisto. Voitto nosti Gran Canarian lohkossa toiseksi ja kiinni jatkopaikkaan. Se on voittanut neljästä pelistään kaksi, kun jatkolohkoa on vielä jäljellä kahden ottelun verran.
Ottelutilastot