Kouvot on solminut pelaajasopimuksen oman kasvattinsa 18-vuotiaan Teemu Knihtisen kanssa.

Sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi myös ensi kauden (2017-2018). 195-senttinen takamies on tällä kaudella pelannut yhdeksän ottelua Korisliigaa tehden keskimäärin reilussa kuudessa minuutissa 1.4 pistettä sekä napaten 1.7 levypalloa. Korisliigan lisäksi Knihtinen pelaa samaan aikaan 1 divisioona B:tä Korikouvojen riveissä sekä seuran A-poikien 1 divisioonaa. Korikouvojen matkassa tämän kauden peliaika on ollut keskimäärin 31 minuuttia jona aikana lahjakas nuorukainen on viimeistellyt 13.5 pistettä, ottanut 12 levypalloa sekä tarjoillut 4.3 koriin johtanutta syöttöä. Knihtinen on pelannut kaikkiaan 63 nuorten maaottelua.

– Todella hyvä fiilis. Joka vuosi on tuntunut, että olen täällä kehittynyt hyvää tahtia, ja uskon että Kouvoissa pystyn tulemaan edelleen paremmaksi ja monipuolisemmaksi pelaajaksi. Koska lukio-opintoni ovat toistaiseksi vielä kesken, oli Kouvot luonteva valinta, Knihtinen toteaa Kouvojen sivuilla.

– Tahdon kehittyä tänä aikana pelaajana niin paljon kuin mahdollista. Toivon pystyväni nostamaan treenimäärääni sitä mukaa, mitä vähemmän koulunkäynti sitä rajoittaa. Haluaisin edistyä urallani ja päästä näyttämään taitojani Korisliigassa. Tavoitteeni on tulla joka vuosi paremmaksi pelaajaksi. Haluan luoda uraa koripallon parissa ja mahdollisesti pelata joskus ammatikseni ulkomailla.

Kouvojen päävalmentaja Pieti Poikola näkee Knihtisen tulevaisuuden valoisana.

– Teemu on erittäin lahjakas Kouvojen oma kasvatti. Sopimus tuo jatkuvuutta seuralle ja antaa Teemulle mahdollisuuden tehdä todellisen läpimurron korishuipulle kotiseurassaan. Jo tällä kaudella Teemun valmius pelata merkityksellisiä minuutteja liigassa on ollut hyvä. Hän oli esimerkiksi tärkeässä roolissa kotivoitossamme Katajasta. Tämä on Teemulle viimeinen totuttelukausi liigan rytmiin. Ensi kaudella uskon hänen nousevan jo todelliseksi rotaatiopelaajaksi. Loppu on vain miehestä itsestään kiinni.