Sasu Salin ja Erik Murphy olivat loistavassa vireessä, kun he johdattivat pisteillään joukkueensa tärkeisiin voittoihin. Myös Antti Kanervo sekä Matti Nuutinen olivat isossa roolissa Roannen voitossa ja Tshekin liigassa Alexander Madsenin USK Praha päätti runkosarjan voittoputkeen.

Salinin Gran Canaria otti tärkeän ja makean voiton Espanjan liigassa kukistaessaan Malagan 76-71 (35-31). Salin heitti ottelussa 12 pistettä ja antoi yhden korisyötön.

– Hyvällä taistelulla kova voitto. Pelasimme hyvää puolustusta koko pelin ja kovalla intensiteetillä, niin tuloskin näytti hyvältä, Salin iloitsi ottelun jälkeen.

Voitolla Gran Canaria nousi sarjassa seitsemänneksi. Joukkueella on tilillä 11 voittoa ja kahdeksan tappiota.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin Estudiantes hävisi vieraskentällä niukasti Fuenlabradalle 97-103 (46-44). Wilson sai ottelussa peliaikaa reilut 12 minuuttia ja heitti sinä aikana seitsemän pistettä ja otti yhden levypallon. Estudiantesin tehot lepäsivät peräti 39 pistettä heittäneen Edwin Jacksonin harteilla. Estudiantes on seitsemällä voitolla ja 12 tappiolla 12.
Ottelutilastot

Ranskassa voittoja

Strasbourg voitti Ranskan ProA-liigassa Le Mansin selvästi 92-63 (43-32). Murphy heitti ottelussa 18 pistettä, otti viisi levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja torjui vastustajan heiton kahdesti. Lassi Tuovin valmentama joukkue on sarjassa kahdeksantena tasapistein neljän muun joukkueen kanssa.
Ottelutilastot

Ranskan ProB-liigassa Kanervo ja Nuutinen olivat vauhdissa Roannen hakiessa tärkeän 83-76 (35-42)-voiton Le Havresta. Kanervo heitti ottelussa 11 pistettä, otti yhden riiston ja antoi kaksi syöttöä. Nuutisen saalisti omaan tilastoriviinsä yhdeksän pistettä, yhden levypallon, riiston sekä syötön. Roanne on sarjassa sijalla 12, mutta tasapisteissä kahdeksantena olevan Bloisin kanssa.
Ottelutilastot

Saksassa voitto ja tappio

Saksan Bundesliigassa Gordon Herbertin valmentama ja Shawn Huffin edustama Frankfurt Skyliners jäi selvästi Bayern Münchenin vasaran alle, kun Skyliners hävisi vieraskentällä 70-95 (37-52). Huff oli avausviisikossa ja kirjautti kaksi pistettä sekä kaksi levypalloa. Skyliners on sarjassa 10. kahdeksalla voitolla ja 12 tappiolla.
Ottelutilastot

Saksan ProA-liigassa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim Merlins palasi voittojen tielle murskaamalla kotonaan Ehingen Urspringin 115-66 (61-34). Tuukka Kotti lukeutui joukkueensa parhaimmistoon monipuolisella tilastorivillä 10 pistettä, kuusi levypalloa, kolme syöttöä, yksi torjunta ja yksi riisto. Crailsheim on sarjassa tukevasti toisena.

– Uskomaton peli meidän joukkueelta. 115-66 kotivoitto, jossa jokainen pelaaja oli osa upeaa kollektiivia! Kaunista ja tehokasta joukkuepeliä, Iisalo hehkutti Twitterissä ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Madsenin USK Prahan vahvalle vireelle jatkoa

Madsenin USK Prahan erinomainen vuosi 2017 sai jatkoa, kun se otti Tshekin sarjassa jo viidennen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Ostravan kotikentällään 81-70 (40-33). Madsen urakoi kentällä 29 minuuttia ja heitti yhdeksän pistettä, nappasi kolme levypalloa, antoi neljä syöttöä ja blokkasi kahdesti. USK Praha on voittanut kaikki tämän vuoden puolella pelaamansa liigaottelut. Se selvitti tiensä kuuden joukkueen ylempään loppusarjaan ja sijoittui runkosarjassa lopulta neljänneksi saldonaan 12 voittoa ja 10 tappiota.
Ottelutilastot

Roope Ahosen Kolossos koki harmittavan 68-78 (33-32)-vierastappion Patrakselle. Ahoselle tuli runsaasti vastuuta, sillä hän oli kentällä reilut 24 minuuttia tilastoiden neljä pistettä, yhden levypallon, kaksi syöttöä ja yhden riiston. Kolossos on tällä hetkellä sarjassa hyvissä asetelmissa kuudentena.
Ottelutilastot

Samuel Haanpää jäi pisteittä Argentiinan liigan ottelussa, kun hänen edustamansa Obras Basket hävisi vieraskentällä San Martinille 60-87 (31-43). Haanpään tilastoihin kirjattiin vartissa kaksi syöttöä. Obras on Argentiinan eteläisessä lohkossa viidentenä.
Ottelutilastot

Turkin liigassa Anton Odabasin Trabzonspor koki kirvelevän 80-81 (70-70, 36-31)-jatkoaikatappion. Odabasi käväisi kentällä 19 sekunnin ajan jääden ilman tilastomerkintöjä. Trabzonspor on sarjataulukossa kymmenennellä sijalla.
Ottelutilastot