Petteri Koponen ja Barcelona jatkavat Espanjan cupin voittojahtia, kun Barcelona kaatoi perjantai-illan puolivälierässä Malagan. Sasu Salinin, Erik Murphyn ja Lassi Tuovin cup-ottelut päättyivät sen sijaan tappioihin.

Barcelona oli vielä ensimmäisen puoliajan pinteessä Malagaa vastaan, mutta vei kolmannen neljänneksen 30-18 ja pohjusti sillä 82-70 (28-33)-voiton. Koponen merkkautti ottelussa viisi pistettä ja kaksi syöttöä 19 minuutissa. Lauantain välierässä Barcelona kohtaa Valencian.

– Tärkeä ja hyvä voitto. Pelasimme toisella puoliajalla hyvin. Itseltäni ei niin hyvä peli, mutta tärkeintä että voitimme, Koponen pohti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Salinin Gran Canaria joutui taipumaan Espanjan cupin puolivälierässä Valencialle 72-88 (34-49). Salin pelasi ottelussa 15 minuuttia kasaten seitsemän pistettä ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Tuovin ja Murphyn metsästys Ranskan ProA:n Leaders Cupin voitosta päättyi ensimmäiseen otteluun, kun Strasbourg hävisi niukasti Nanterrelle 71-77 (33-40). Murphy kuului Strasbourgin parhaisiin upottamalla 26 minuutissa 14 pistettä. Lisäksi tilastoihin merkittiin viisi levypalloa ja yksi syöttö.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Roope Ahosen Kolossos otti tärkeän voiton, kun rhodoslaiset voittivat vieraskentällä Koroivosin 86-66 (38-31). Ahonen heitti 20 minuutissa neljä pistettä, otti neljä levypalloa, antoi yhden syötön ja torjui vastustajan heiton kertaalleen. Kolossos on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Argentiinan liigassa Samuel Haanpään Obras Basket hävisi niukasti 75-79 (44-35). Haanpäälle kertyi 15,5 minuutissa yksi levypallo. Obras on eteläisessä lohkossa viidennellä sijalla.
Ottelutilastot