Eurocupin puolivälierät käynnistyivät tiistaina ja Sasu Salinin Gran Canaria hävisi ensimmäisen ottelun Hapoel Jerusalemille. Turkin liigassa Anton Odabasi pääsi upottamaan kauden avauspisteensä.

Hapoel Jerusalem ja Gran Canaria etenivät tasaisesti kolme neljännestä, mutta kotijoukkue repäisi päätösneljänneksen alkupuolella 10-0-jakson eikä Gran Canaria pystynyt siihen vastaamaan. Loppulukemat olivat israelilaisille 87-67 (39-38). Salin pelasi 20 minuuttia ja tilastoi kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön. Välieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Gran Canaria isännöi toista puolivälierää perjantaina.

Turkin sarjassa Odabasi sai eniten vastuuta tällä kaudella, kun hän pelasi 17 minuuttia Trabzonsporin kokiessa niukan 79-82 (49-34)-tappion Darussafakan vieraana. Odabasi pussitti kauden ensimmäiset pisteensä, kun hän saalisti kaksi pinnaa ja lisäksi hän nappasi kaksi levypalloa. Trabzonspor on sarjassa 11.

Kreikan liigassa Roope Ahosen Kolossos pisti kotikentällään hyvin hanttiin suurseura Panathinaikosille, mutta joutui lopulta taipumaan 73-82 (46-46). Ahonen tilastoi reilussa 19 minuutissa viisi pistettä, yhden levypallon ja neljä syöttöä. Kolossos on sarjataulukossa kuudentena.