Perttu Blomgren ja Mustapha Amzil on valittu Jordan Brand Classic –leirille. 40 Euroopan 15-vuotiasta huippulupausta leireilevät tulevana viikonloppuna Barcelonassa.

Blomgren pelaa B-poikien SM-sarjaa Kauhajoen Karhun riveissä ja kuuluu myös Kobrien korisliigamiehistöön. B-pojissa Karhu on sarjataulukossa viidentenä ja Blomgren on tehnyt 15 pelaamassaan ottelussa vakuuttavaa jälkeä. Keskiarvot 21,7 pistettä, 13,5 levypalloa, 5,5 syöttöä oikeuttavat tilastojen kärkikolmikkoon, minkä lisäksi hänen teholukemansa 32,7 on koko sarjan paras.

Korisliigassa 188-senttinen Blomgren on pelannut hakenut tuntumaa kuuden ottelun verran. Maaotteludebyyttinsä takamies teki vuodenvaihteessa Baltic Sea Basketball Cupissa viimeistellen Latviaa vastaan 14 pistettä.

203-senttinen Amzil on kuluvalla kaudella urakoinut B-poikien SM-sarjan lisäksi KTP:n A-poikien riveissä ja kokeillut liigavauhtia kahden ottelun verran myös miesten joukkueen mukana. B-pojissa hän on viimeistellyt sarjakärjelle keskimäärin 20,8 pistettä, 14,3 levypalloa, 3,8 syöttöä sekä 2,6 riistoa ottelua kohden.

A-poikien SM-sarjassa Amzil on pelannut 14,1 pisteen ja 7,5 levypallon keskiarvoilla. Maaotteluita hänelle on kertynyt alle 16-vuotiaissa 26, ja piste-ennätyksensä 16 hän heitti vuodenvaihteessa Ruotsia vastaan.

Barcelonan leiriltä valitaan 12 pelaajaa edustamaan Euroopan joukkuetta Yhdysvaltoihin jokavuotiseen otteluun Pohjois-Amerikan parhaita talentteja vastaan.

Suomalaispelaajista leirille ovat aiemmin saaneet kutsun Elias Valtonen (2015) ja Edon Maxhuni (2014).