PuHu Juniorit puhtaalla sarjalla Divari B:n finaaliin

© Kuva: Pasi Heikkilä

PuHu Juniorit otti sunnuntaina kolmannen voiton Korikouvoista miesten I divisioona B:n välierissä. Kristika Turku nappasi toisen kiinnityksen finaalipaikkaan.

PuHu Juniorit varmisti viikonlopun voitoilla paikan miesten I divisioona B:n finaaleissa. Joukkue kaatoi Kouvolan Korikouvot lauantaina Kouvolassa niukasti 89–84 (52–40) ja sunnuntaina Vantaalla Martinlaakson koululla 94–76 (48–33).

PuHu oli sunnuntaina kuskin paikalla läpi ottelun. Ottelun tehokkain pelaaja oli isäntien Pyry Rainamaa, joka pussitti 24 pistettä, nappasi 11 levypalloa ja jakoi 5 syöttöä. Korikouvojen riveistä vastuuta kantoivat Henri Kantonen (26 / 9 / 2) ja Teemu Knihtinen (22 / 11 / 2). PuHu Juniorit etenee välierien 3–0 -voittosarjalla I divisioona B:n finaaleihin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.