Petteri Koponen oli jälleen Barcelonan parhaimmistoa, kun katalaanit voittivat Espanjan liigan ottelussa Zaragozan. Sasu Salinin Gran Canarian voittoputki katkesi ja Saksassa Daniel Janssonin Weissenhorn Youngstars eteni ProB-liigan välieriin.

Koponen heitti 11 pistettä, kun Barcelona nitisti Zaragozan kotikentällään 91-88 (46-40). Pisteiden lisäksi Koponen tilastoi yhden levypallon, kaksi syöttöä ja yhden riiston. Voitolla Barcelona nousi sarjassa neljänneksi.
Ottelutilastot

Salinin Gran Canarian kahdeksan ottelun voittoputki katkesi yllättäen Joventut Badalonan vieraana 72-86 (33-43). Salin heitti 19 minuutissa seitsemän pistettä ja otti yhden levypallon. Gran Canaria on sarjataulukossa kuudentena.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin Estudiantes piti pudotuspelihaaveitaan elossa voittamalla kotonaan Murcian 109-84 (50-49). Wilsonille kertyi 20 minuutissa kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, yksi syöttö ja yksi riisto. Estudiantes on sarjassa 11. kolmen voiton päässä pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

Saksassa voitto ja tappioita

Saksan ProA:ssa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim Merlins koki toisen tappionsa pudotuspelien avauskierroksella. Oettinger Rockets oli kotonaan parempi 80-78 (42-52). Merlinsin kohtaloksi koitui heikko päätösneljännes, jonka se hävisi 10-23. Tuukka Kotti ahersi kentällä 20 minuuttia ja heitti neljä pistettä, otti seitsemän levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja torjui vastustajan heiton kahdesti. Merlins on nyt selkä seinää vasten, sillä sen on voitettava kolme peliä peräkkäin päästäkseen jatkoon.
Ottelutilastot

Saksan ProB-sarjan pudotuspeleissä Daniel Janssonin valmentama Weissenhorn Youngstars raivasi tiensä välieriin kaatamalla toistamiseen BG Karlsruhen. Ratkaiseva kolmas kamppailu päättyi Weissenhornin eduksi 76-59 (40-34)-numeroin. Weissenhorn kohtaa välierissä AstroStars Bochumin.
Ottelutilastot

ProB:n karsintasarjassa Anton Mirolybovin valmentama Uni-Riesen Leipzigin asema taistelussa sarjapaikasta hankaloitui. Leipzigilta vähennettiin kaksi pistettä lisenssirikkeen takia ja se hävisi myös sunnuntaina Licher BasketBärenille jatkoajan jälkeen 86-91 (76-76, 41-44). Leipzigilla on kaksi voittoa matkaa säilymiseen, kun kaksi kierrosta on jäljellä.
Ottelutilastot