Serbia on nimennyt ehdokkaansa tuleviin EM-kilpailuihin.

Serbiaa voidaan jälleen hyvällä syyllä pitää yhtenä kisojen suurimmista ennakkosuosikeista. Ehdokaslistalta löytyvät muun muassa NBA-tähdet Nikola Jokic, Nemanja Bjelica sekä Boban Marjanovic. Lisäksi Euroopan huippuihin lukeutuvat Milos Teodosic, Bogdan Bogdanovic sekä Nikoloa Milutinov on nimetty joukkueeseen. Mukana on myös Korihaissa ja Kobrissa pelannut Ognjen Kuzmic. Sen jälkeen Kuzmic on pelannut useissa Euroopan huippujoukkueissa sekä kaksi kautta NBA:ssa Golden Staten riveissä, jonka kanssa hän voitti myös NBA-mestaruuden.

Serbian EM-ehdokkaat:
Nemanja Nedovic, Stefan Jovic, Vasilije Micic, Dragan Milosavljevic, Branko Lazic, Marko Guduric, Nemanja Dangubic, Nikola Kalinic, Marko Simonovic, Vladimir Lucic, Milan Macvan, Stefan Bircevic, Miroslav Raduljica, Ognjen Kuzmic, Vladimir Stimac, Nikola Milutinov, Ognjen Jaramaz, Ognjen Dobric, Aleksa Radanov ja Dejan Davidovac.