NBA:ssa jättikauppa – kesän kovin pelaajasiirto

© Kuva: Getty Images

Boston Celtics ja Cleveland Cavaliers vastasivat kesän kovimmasta siirtopommista.

Boston hankki Clevelandista riveihinsä takamies Kyrie Irvingin ja samassa vaihtokaupassa joukkueen ykköspelaaja Isaiah Thomas siirtyy Clevelandiin. Clevelandiin matkaavat myös laituri Jae Crowder, sentteri Ante Zizic sekä ensi kesän ensimmäisen kierroksen varausoikeus.

Irving on ollut Clevelandille tärkeä palanen siitä lähtien, kun hänet varattiin vuonna 2011 ja oli yhdessä LeBron Jamesin kanssa johdattamassa joukkuetta mestaruuteen toissa kaudella. Irving ilmaisi kesällä yllättäen kuitenkin haluavansa siirtyä uusiin maisemiin päästäkseen pois Jamesin varjosta.

Thomas on ollut Bostonin kantava voima kolmen kauden ajan ja on tilastoinut keskimäärin 24,7 pistettä, 2,7 levypalloa ja 6,0 syöttöä kolmen kautensa aikana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.