Los Angeles Lakers kunnioittaa kauden 2015-16 jälkeen lopettaneen Kobe Bryantin uraa jäädyttämällä tämän pelinumeron. Bryant pelasi koko uransa Lakersissa ja käytti uransa aikana kahta eri numeroa.

Bryant käytti numeroa 8 ensimmäiset kymmenen kauttaan ja viimeiset kymmenen kautta hän käytti numeroa 24. Numerolla kahdeksan hän voitti kolme NBA-mestaruutta ja numerolla 24 kaksi sekä yhden MVP-palkinnon. Suurin kysymys oli, että kumman numeron Lakers aikoo jäädyttää. Seura on nyt vahvistanut, että se aikoo nostaa kattoon molemmat pelipaidat.

Bryantista tulee yhteensä 10. pelaaja, jonka pelinumeron Lakers jäädyttää. Aiemmin kunnian ovat saaneet Wilt Chamberlain (13), Elgin Baylor (22), Gail Goodrich (25), Magic Johnson (32), Kareem Abdul-Jabbar (33), Shaq O’Neal (34), James Worthy (42), Jerry West (44) sekä Jamal Wilkes (52).

Bryantin paidat nousevat kattoon joulukuun 18. päivänä pelattavassa ottelussa Golden State Warriorsia vastaan.