Roope Ahonen oli joukkueensa selkeä ykkösnimi heittämällä komeasti 21 pistettä, mutta se ei riittänyt voittoon asti. Antto Nikkarinen debytoi vahvasti Ruotsin liigassa ja Petteri Koposen sekä Sasu Salinin kaudet jatkuivat voitoilla.

Koposen Barcelona otti Espanjan ACB-liigassa kauden toisen voittonsa, kun se voitti vieraskentällä niukasti Joventutin 74-72 (37-37). Koponen pelasi reilun vartin verran ja säkitti yhdeksän pistettä. Hän sai tililleen myös yhden levypallon, yhden syötön ja kaksi riistoa.

Salinin Malaga voitti Burgosin selvästi 93-72 (55-32). Salin kirjautti reilussa 20 minuutissa neljä pistettä, yhden levypallon, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.

Sekä Malaga ja Barcelona ovat aloittaneet kautensa puhtaalla pelillä.

Ahonen oli huippuiskussa Espanjan LEB Orossa, mutta siitä huolimatta Ourense joutui taipumaan kotikentällään niukasti Clavijolle 70-72 (30-40). Ahonen uurasti joukkueen korkeimmat peliminuutit 32 ja heittä sinä aikana komeasti 21 pistettä. Tilastot karttuivat myös kuudella syötöllä, yhdellä levypallolla ja kahdella riistolla. Ourense on hävinnyt molemmat ottelunsa.

Ruotsin koripallosarja pyörähti käyntiin ja Nikkarinen oli johdattamassa Jämtlandia selvään 75-42 (27-14)-voittoon Nässjöstä. Lievän jalkavamman pois ravistellut Nikkarinen pyöritti Jämtlandin peliä seitsemän pisteen, seitsemän korisyötön, kahden levypallon ja yhden riiston edestä. Peliminuutteja takamiehelle kertyi debyytissään 27.

Matti Nuutisen kausi Romanian liigassa alkoi selvällä 58-85 (29-40)-tappiolla hallitsevalle mestari Cluj-Napocalle. Nuutisen tilastoihin kertyi kaksi levypalloa ja yksi syöttö reilussa 23 minuutissa.