Saksan ProA:ssa nähtiin kauden toinen suomalaisvalmentajien välinen mittelö, kun Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim Merlins voitti Daniel Janssonin käskyttämän OrangeAcademy Ulmin. Suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja lauantaina myös Ranskassa ja Romaniassa.

Crailsheim ei antanut kotikentällään nuorelle Janssonin joukkueelle mahdollisuuksia, vaan otti selvän 91-74 (42-42)-voiton. Crailsheim on sarjassa toisena neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla. Ulm on sen sijaan voittanut viidestä pelistään yhden.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin Kirchheim Knights joutui tunnustamaan kotikentällään White Wings Hanaun paremmakseen 58-74 (35-41). Kirchheimin saldo viiden pelin jälkeen on kolme voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Ranskan ja Romanian liigassa suomalaisvoittoja

Ranskan liigassa Erik Murphy tilastoi yhden levypallon ja riiston, kun Nanterre voitti vieraskentällä Cholet’n 80-77 (30-55). Nanterre on voittanut kuudesta ottelustaan neljä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentamana Gravelines-Dunkerque otti kauden toisen voittonsa kukistettuaan Chalonin vieraissa niukasti 75-74 (38-38).
Ottelutilastot

Romanian liigassa Matti Nuutinen oli Pitestin kärkinimiä sen voittaessa vieraskentällä Galatin 69-56 (32-29). Nuutinen heitti hyvillä prosenteilla seitsemän pistettä ja kahmi seitsemän levypalloa. Pitesti on voittanut kolmesta ottelustaan kaksi.
Ottelutilastot

Jukka Toijala käskytti Steaua Bukarestin selvään 85-70 (56-38)-voittoon Muresista. Voitto oli Steauan toinen kolmessa pelissä.
Ottelutilastot

Tshekissä, Liettuassa ja Espanjassa tappioita

Alexander Madsenin hävisi USK Prahan kanssa vieraskentällä Pardubicelle 67-83 (30-38). Madsen kasasi jälleen monipuolisesti 12 pistettä, kahdeksan levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi torjuntaa 34 minuutissa.
Ottelutilastot

Liettuan liigassa Carl Lindbomin Juventus jahtaa edelleen kauden avausvoittoaan, kun se hävisi kotikentällään Nevezisille 74-80 (45-30). Lindbomin tilastosarakkeeseen merkittiin 14,5 minuutissa yksi levypallo ja syöttö. Juventuksen tappioputki on seitsemän ottelun mittainen.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Roope Ahosen Ourense kärsi 85-90 (46-42)-tappion Oviedolle. Ahonen sai jälleen runsaasti vastuuta pelaten 29 minuuttia. Ahonen heitti kahdeksan pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Ourense on hävinnyt kaikki neljä otteluaan.
Ottelutilastot