Naisten EuroCupissa pelattiin kolmas kierros keskiviikkoiltana ja Annika Holopaisen Wasserburg kärsi niukan tappion 56-59 (36-31)-tappion sveitsiläiselle Fribourgille.

Wasserburg oli ottelussa kuskin paikalla reilut kolme neljännestä, mutta kotijoukkue vei viimeisen neljänneksen 14-5 nousten ohi ja voittoon. Wasserburg onnistui viimeisen reilun kuuden minuutin aikana tekemään vain pisteen.

– Harmittava tappio, mutta Friboug tuli peliin valmiimpana. Tavoitteemme oli hyökätä heitä vastaan sisältä, mutta tyydyimme kaukoheittoihin ja 1 vastaan 1 -ratkaisuihin liikaa eikä heitto uponnut kaaren takaa. Meille tuli myös aivan liikaa turhia menetyksiä joista Fribourg pääsi juoksemaan helppoja nopeita koreja varmaan 20 pisteen edestä. Vaikka johdimmekin lähes koko ottelun, niin he saivat momentumin juuri oikeaan aikaan pelin lopussa ja meillä korinteko takkuili, Holopainen harmitteli Koripalloliiton sivuilla.

Holopainen pelasi ottelussa reilut 17 minuuttia ja sai tililleen neljä pistettä ja yhden levypallon. Wasserburgilla on kolmen ottelun jälkeen yksi voitto ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot